O namaPreduzeće Auto Čačak Promet doo je ovlašćeni prodajni diler i serviser ŠKODA vozila koje poslovanje realizuje kroz četiri poslovne jedinice: Auto Čačak Promet, Čačak; Auto Čačak Promet, Novi Beograd; Auto Čačak Promet, Krnjača i Auto Čačak Promet, Niš.

Auto Čačak Promet se razvio u pouzdanog poslovnog partnera prepoznatljivog po uspešnim poslovnim rezultatima, profesionalnom pristupu u prodajnim-servisnim procesima i zadovoljenju potreba kupaca.
U moderno opremljenim ŠKODA prodajno-servisnim centrima izgrađenim po ŠKODA standardima, možete da dobijete sve relevantne informacije o novim ŠKODA modelima, servisnim uslugama, originalnim rezervnim delovima i dostupnim izvorima finansiranja.


Auto Čačak Promet prodajno-servisni centar, Čačak je izgrađen po najvišim ŠKODA standardima i obuhvata moderan prodajni salon i radionice za pružanje servisnih usluga. Sve je počelo sa dobrom idejom 1991. godine, a za njenu realizaciju je bio potreban trud, rad i strpljenje. Danas ŠKODA prodajno-servisni centar u Čačku kupcima pruža kvalitetne usluge prodaje i servisa ŠKODA modela, kao i savetovanja oko dostupnih izvora finansiranja. Osnovni principi poslovanja su profesionalnost i posvećenost klijentima.


Auto Čačak Promet prodajno-servisni centar, Novi Beograd je izrađen po najvišim ŠKODA standardima, a odlikuje ga profesionalan pristup u prodajnom-servisnom procesu i maksimalno zadovoljenje zahteva kupaca. Auto centar kupcima pruža kompletan set usluga od odabira novog ŠKODA automobila, održavanja i servisiranja, do predloga izvora finansiranja. U prijatnom prodajnom ambijentu, ljubazno i stručno osoblje upoznaće kupce sa najnovijim ŠKODA modelima. Osnovni principi poslovanja su profesionalan pristup u prodajnom i servisnom procesu.


Auto Čačak Promet prodajno-servisni centar, Krnjača je izgrađen po najvišim ŠKODA standardima i prepoznatljiv je po kvalitetu usluga koje pruža kupcima kroz profesionalne savete prilikom prodaje i servisa ŠKODA vozila. Osnovni principi poslovanja su profesionalni timski pristup svih zaposlenih u procesima prodaje i servisiranja u cilju ispunjenja svih zahteva korisnika u precizno definisanim rokovima.


Auto Čačak Promet prodajno-servisni centar, Niš je izgrađen po najvišim ŠKODA standardima i ovlašćeni je prodavac ŠKODA vozila na teritoriji centralne, južne i jugoistočne Srbije. Stručno prodajno osoblje upoznaće kupce sa novim ŠKODA modelima i uslovima finansiranja, a servis je opremljen sa najsavremenijom opremom i alatima. Osnovi principi poslovanja su posvećenost klijentima i zadovoljstvu njihovih potreba.


Odlični poslovni rezultati Auto Čačak Promet poslovnog sistema rezultat su pažljivog planiranja poslovne strategije koja je usklađena sa ŠKODA poslovnim standardima.

Dobrodošli u Auto Čačak Promet prodajno-servisne centre. Stručni prodajni i servisni savetnici upoznaće Vas sa ŠKODA modelima i uslugama servisiranja.